ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  ISKUSTVO, STRUČNOST I LICENCIRANOST

  NAŠ TIM

  Kada su u pitanju plastična hirurgija i estetska medicina , odluka kome ćete pokloniti Vaše poverenje je od izuzetnog značaja. Estetska medicina predstavlja kombinaciju usvajanja najnaprednijih tehnika i preciznog izvođenja kliničke prakse. Iskustvo i stručnost lekara su od presudne važnosti za uspešnost procedura. Sa ponosom predstavljamo “DANIV” tim sastavljen od lekara sa bogatim iskustvom u zemlji i svetu, naš tim eksperata koji lepotu vide kao produžetak zdravlja i svakom pacijentu pristupaju na prilagođen način uvažavajući individualnost kao osnovu lepote.

  Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije

  Dr Goran Lazović

  „Bogato iskustvo najbolji je put do vrhunskih rezultata u plastičnoj hirurgiji.“

  Dr Goran Lazović stoji na čelu tima “DANIV” specijalističke ordinacije. Više od 20 godina je lekar specijalista. Obrazovanje je stekao na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Veliko znanje i iskustvo stekao je pored svog učitelja i mentora Prof Miodraga Colića, a kasnije radeći kao plastični hirurg u domaćim i svetskim ustanovama za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju. Međunarodno iskustvo stekao je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (GPSH), Kuvajtu (Al Seef Hospital) i Kataru (Al Etihad Polyclinic).

  Doktorirao je na beogradskom Univerzitetu iz oblasti rinoplastike.

  Doktor Medicinskih Nauka, Specijalista Plastične I Rekonstruktivne Hirurgije

  Dr Zorana Grubović

  „Rad sa pacijentima zahteva visoku preciznost i neizmernu posvećenost.“

  Dr Zorana Grubović znanje je stekla na Medicinskom fakultetu u Beogradu, dok je iskustvo prilikom specijalizacije iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, stekla u KBC Bežanijska kosa, pod mentorstvom dr Siniše Kojića. Radila je u Poliklinici “Diva” i specijalističkoj ordinaciji za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju “DE”.

  Specijalista plastične hirurgije

  Sertifikovani lekar estetske medicine

  Dr Aleksandra Đorđević

  „Svoju profesiju ne smatram samo poslom već i velikim zadovoljstvom, jer stečena znanja i veštine mogu da prilagodim svakom klijentu ponaosob“

  Dr. Aleksandra Đorđević osvojila je nagradu kongresa u Barseloni 2016, za rad “periorbitalna regija”. Nakon osvojene prve nagrade dobila je poziv da radi kao lekar
  estetske medicine. Nakon višegodišnjeg angažovanja, kontinuirano se usavršava u oblasti estetske medicine u zemlji i inostranstvu.

  Dr Milica Hajrović

  „Moj pristup estetici je jednostavan: naglasiti individualnost i posebnost svakog pacijenta. Ključ je u pravilnom odabiru tretmana i nezi“

  Dr. Milica Hajrović diplomirala je na Univerziteta u Beogradu. Prisutna je na svetskim i domaćim kongresima (Beograd, Pariz, Monte Karlo, SAD). Sa pažnjom prati novitete iz oblasti regenerativne i antiage medicine i deli ih sa pacijentima.

  Sertifikovani lekar estetske medicine