ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  VERUJEMO U INOVACIJE

  Specijalistička ordinacija za plastičnu i
  rekonstruktivnu hirurgiju i estetsku medicinu

  DANIV je savremena specijalistička ordinacija za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i estetsku medicinu i jedinstveni je spoj najsavremenijih tehnika u službi lepote i ekspertskog pristupa plastičnoj hirurgiji.

  Ponosni smo na naš tih iskusnih lekara i veliki broj savremenih procedura koje naši lekari izvode. Sve naše tehnike u službi lepote podržane su proverenim formulama najpoznatijih svetskih proizvođača.

  Verujemo u inovacije, tako da smo posebnu pažnju posvetili odabiru tehnologija i preparata koji se našim klijentima nude. Želimo da na naše tržište uvedemo estetske tretmane poslednje generacije.

  Personalizovan pristup lepoti

  Udobnost i personalizovan pristup za nas znače poštovanje individualnosti svakog pacijenta. Daniv klinika garantuje komfor i privatnost svim pacijentima.

  EKSKLUZIVNA
  LOKACIJA

  Lokacija “DANIV” ordinacije je ekskluzivna ambijentalna celina u kojoj ćemo se truditi da se svakog trenutka osećate odlično. Našim klijentima pružamo više od ostalih, osim najnovijih neinvazivnih estetskih tretmana i hirurških procedura, omogućili smo i jedinstven ugođaj relaksacije prilikom svakog dolaska.

  Vrhunski tretman
  i savršen užitak

  Napravili smo revoluciju ! Estetski tretman više ne mora da bude neprijatno iskustvo. Svojim individualnim pristupom i prestižnim ambijentom kreirali smo atmosferu za uživanje. Bilo da želite da provedete dan relaksirajući se pored bazena ili uživate u celodnevnoj pažnji naših doktora, “DANIV” je tu zbog Vas i Vašeg zadovoljstva.

  PERSONALIZOVAN
  PRISTUP LEPOTI

  Naš tim lekara, svakom pacijentu pristupa sa maksimalnom pažnjom, trudeći se da izađe u susret željama pacijenta i osmišljajući individualan plan za svakog ponaosob.