ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  BIOREVITALIZACIJA LICA

  PROCEDURA ZA SAVRŠENU KOŽU
  LICA, VRATA I DEKOLTEA

  Šta je biorevitalizacija i zašto može biti pravi tretman za vas?

  Biorevitalizacija je injekciona metoda koja ima za cilj podmlađivanje lica, dubinsku hidrataciju lica, obnavlja strukturu kože, posvetljuje fleke na licu, ujednačava ten, a može uticati i na tonus lica s obzirom da sadrži veliku koncentraciju hijaluronske kiseline. Pored hijaluronske kiseline, u sastav ulaze aminokiseline i vitamini koji vrlo delotvorno utiču na kvalitet kože.
  Biorevitalizacija važi za jednu od najtraženijih procedura u oblasti antiaging tretmana.
  Cilj biorevitalizacije je obnavljanje kolagena i elastina kože.

  Tokom vremena naša koža pokazuje znakove starenja, a različiti faktori utiču na kvalitet kože i njen izgled. Faktori koji utiču na kvalitet kože su brojni – ishrana, svakodnevna rutina nege lica, stil života, fizička aktivnost, genetika, šminka, sunčevi zraci itd. Upravo nam procedura biorevitalicazije pomaže u otklanjanju nesavršenosti na koži, vraća joj jedrinu i daje licu odmoran izgled. Biorevitalizacijom možemo usporiti proces pojave novih bora i ispraviti već postojeće sitne bore na licu. Vrlo efikasno se pokazala u ujednačavanju tena i rešavanja problema hiperpigmentacije.

  Procedura biorevitalizacije može se raditi u kombinaciji sa nekim od drugih antiaging procedura.
  Vrlo često se kombinuje sa aplikovanje hijaluronskim filerima ili botox-om.

  JAWLINE1

  Koja je razlika između biorevitalizacije i mezoterapije?

  Biorevitalizacija se razlikuje od tretmana mezoterapije po tome što sadrži veću količinu hijaluronske kiseline, te su efekti nakon procedure odmajh vidljivi i duže traju. Takodje, biorevitalizaciju je dovoljno uraditi dva puta, dok se za proceduru mezoterapije savetuje minimum 4-5 ponavljanja u kontinuitetu za vidljive rezultate.

  Visokokoncentrovana hijaluronska kiselina doprinosi boljim rezultatima i produženom efektu same proceudre.

  Kako izgleda procedura biorevitalizacije?
  Da li je procedura bolna?

  Nakon konsultacije i preporuke lekara, pacijentu se nanosi topikalna anestetik krema na celo lice, kako bi sama procedura bila što bezbolnija za pacijenta. Anestetik krema deluje već nakon 15-20minuta, te lekar može početi sa injektovanjem.

  Tankim iglicima preparat se aplikuje na celo lice. Imajući u vidu da je nanešena
  anestetik krema, sama procedura je gotovo bezbolna. Nakon procedure pacijentu se nanosi umirujuća maska protiv crvenila i eventualnih otoka.

  Treba napomenuti da se pored lica mogu tretirati još vrati i dekolte. Regeneriše se koža, smanjuju se sitne bore i vraća se punoća. Nakon završene procedure moguća je pojava blagog crvenila ili sitnih modrica na mestima gde je preparat injektovan. Crvenilo i otok prolazi nakon par sati od procedure. Svakako da se pacijent jako brzo može vratiti svojim standardnim aktivnostima.

  Koliko često se preporučuje biorevitalizacija lica?

  Imajući u vidu da procedura biorevitalizacije utiče na poboljšanje kvaliteta kože i dubinsku hidrataciju kože, najpre se preporučuje pacijentima sa sledećim problematikama :
  • Tanka I suva koža
  • Prilikom pojave prvih znakova starenja (prve bore)
  • Kože koje su oštećene od sunčanja
  • Dehidrirane kože
  • Fleke od sunca (hiperpigmentacije)
  • Siva koža bez sjaja
  • Ožiljci od akni

  Biorevitalizacija je podjednako namenjena mladim devojkama, kako bi sprečile tj. odložile prve znakove starenja – tako i žena u zrelijoj dobi, koje žele da vrate jedrinu i sjaj svom licu.

  Proceduru biorevitalizacije bi trebalo uraditi u dva ili tri akta, sa razmakom od mesec dana – kako bi se dobio produženi efekat u trajanju od gotovo godinu dana.

  Biorevitalizacija je postala jedna od omiljenih procedura naših pacijenata, baš iz razloga što deluje na :

  • Kvalitet kože
  • Ublažavanje sitnih bora
  • Vraća volumena licu
  • Lice postaje sjajno i odmorno
  • Ujednačava ten
  • Ublažava hiperpigmentacije
  • Obnavlja strukturu kože

  Da li postoje neželjena dejstva?

  U DANIV specijalističkoj ordinaciji rade lekari sa licencom i dugogodišnjim iskustvom iz oblasti “antiaging” medicine.
  Nakon obaveznog pregleda i konsultacije sa lekarom, a na osnovu indikacije i želje pacijenta može se preporučiti ova procedura.

  U DANIV specijalističkoj ordinaciji ovu proceduru obavaljaju:

  NOS1

  Ko izvodi biorevitalizaciju lica u klinici Daniv?

  Izuzetno je važno da se svaki pacijent pre procedure raspita o lekaru koji izvodi proceduru, kao i o medicinskoj ustanovi gde se procedura izvodi. Ukoliko lekar sa licencom aplikuje registovani preprata u zvanicnoj medicinskoj ustanovi, rizici su smanjeni na minimum.

  Kod procedure biorevitalizacije, kod pacijenta se nakon same procedure može pojaviti blago crvenilo, otok koji prolazi nakon par sati i sitne modrice na mestima uboda. Može doći i do alergijekse reakcije, te je jako važno da lekaru predočite svoje zdravstveno stanje pre izvođenja same procedure.

  Koja je cena biorevitalizacije lica?

  Cena procedure biorevitalizacije: od 120eur do 350eur – u zavisnosti od preparata koji se aplikuje. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.
  Tu smo za vas.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA