ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  BODY CONTOURING

  Šta je tretman i kako deluje?

  Body contouring, poznat još i kao Body Sculpting, je grupa zahvata koji se kombinuju u cilju dobijanja najboljeg estetskog rezultata, a podrazumevaju liposukciju i transfer masti. Liposukcijom postižemo zategnut i oblikovan izgled tela, dok ubacivanjem masti stavljamo akcenat na posebne obline, kao što su grudi ili glutealna regija kod žena.

  Šta sve može da obuhvati Body Contouring?

  Kao što smo već naglasili, jedan deo konturisanja predstavlja liposukciju i transfer masti, dok je u nekim slučajevima potrebno primeniti i neku od lifting tehnika ukoliko postoji višak kože. Pravi kandidati za ovu operaciju su pacijenti koji su blizu svoje idealne telesne težine.

  liposukcija & transfer masti

  Kome se tretman preporučuje?

  Procedura je namenjena osobama koje žele da telu daju savršene proporcije tj. da se reše masnih naslaga na mestima gde one predstavljaju višak i dodaju ih na mesta na kojima one nedostaju. Ovom tehnikom dobijamo idealan oblik tela sa dugotrajnim efektom (ukoliko se pacijent pridržava uputstva).

  Koliko traje oporavak? Koje su komplikacije?

  Nakon operacije pacijent se zadržava minimum 24h u bolnici radi praćenja. Pacientu se stavlja poseban medicinski steznik koji nosi non stop prvih mesec dana. Kontrole i previjanja se vrše na 2-3 dana do vađenja drenova. Konci se vade nakon 14 dana. Potpuni oporavak traje oko mesec dana, a konačan rezultat je vidljiv 3-6 meseci nakon intervencije. Komplikacije : Infekcija, asimetrija, nekroza, sporo zarastanje rane, keloidni ožiljak.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA