ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  BOTOX & BABY BOTOX

  Šta je tretman i kako deluje?

  Botoks je rastvor koji sadrži terapeutsku formulaciju supstance poznate kao botoks (botulinum toxin), koji sprečava grčenje mišića. U malim dozama, botoks se koristi radi uklanjanja bora na licu (mimičkih) i sprečavanju prekomernog znojenja. Botoks privremeno blokira mišiće koji su odgovorni za stvaranje bora, pa koža postaje zategnuta.Nakon nekog perioda neaktivnosti mišića, pacijent se odvikava od pravljenja grimasa.

  Koja je upotreba Botoksa u estetskoj medicini?

  Botoks je poseban neurotoksin koji se u estetici koristi za sprečavanje kontrakcije mišića. Upotrebom malih količina Botoksa dolazi do privremenog blokiranja mišića koji su odgovorni za stvaranje bora, pa koža postaje zategnuta. On se takođe koristi i za sprečavanje prekomerenog znojenja na dlanovima, tabanima ili ispod pazuha.

  UKLANJANJE BORA

  Koje se regije
  mogu tretirati ? Šta je
  BABY BOTOX ?

  Bore na čelu, izmedju obrva, oko očiju (bore smejalice), podizanje obrva, bore na nosu, marionetske bore, pazuh, dlanovi itd …
  Baby Botoks nije ništa drugo nego manja količina botoksa koja se ubrizgava pacijentu, pri čemu se mimični mišići ne blokiraju u potpunosti. Ovaj tretman je namenjen pacijentima koji zele da postignu prirodniji izgled, a efekat ovog Botoksa traje znatno kraće.

  Koliko traje oporavak?

  Nakon tretmana pacijent se vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguće su prolazne manje modrice nakon tretmana.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA