ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  BRAHIOPLASTIKA ZATEZANJE NADLAKTICA

  Šta je tretman i kako deluje?

  Efekat starenja, gubitak telesne težine, ili genetska predispozicija mogu dovesti do pojave opuštene kože na nadlakticama. I koliko god se trudili, vežbali, vodili računa o ishrani, nikako ne možete da rešite ovaj problem. Jedini način da postignete željeni rezultat je brahioplastika. Predstavlja hirurško zatezanje kojim se uspešno rešava problem opuštene kože.

  Kako se izvodi operacija i gde se nalazi ožiljak?

  Brahioplastika ili zatezanje nadlaktice predstavlja hiruršku proceduru u kojoj se odstranjuje višak kože, pri čemu se pacijent rešava efekta leptira, i dobija savršeno zategnute nadlaktice. Rez se može postaviti u pazušnoj jami ili vertikalno od pazušne jame do lakta. Operacija se izvodi u opštoj anesteziji, traje oko 2 sata, i pacijentu se stavlja poseban medicinski steznik na ruke.

  REŠITE SE EFEKTA LEPTIRA

  Kome se tretman preporučuje?

  Najčešće se za estetski zahvat zatezanja nadlaktica odlučuju žene koje su izgubile značajno na težini i ne mogu da vežbanjem povrate tonus i oblik ruku. Brahioplastiku je moguće zameniti lipolizom ili liposukcijom, posebno kod mlađih žena.

  Koliko traje oporavak nakon operacije? Koje su komplikacije?

  Drenovi se uklanjaju nakon nekoliko dana, a konci 10 dana od operacije. Nakon 2 nedelje pacijent se vraća svakodnevnim aktivnostima. Bez obzira što u nekim situacijama ožiljak ide duž cele podlaktice, posle nekoliko godina on u potpunosti izbledi i postaje jedva vidljiv. Komplikacije : Infekcija, krvarenje, nekroza, sporo zarastanje rana, keloidni ožiljak.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA