ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  CELLULAR MATRIX

  Šta predstavlja Cellular Matrix?

  Cellular Matrix predstavlja jedinstvenu inovativnu proceduru, u kojoj se kombinuje hijaluronska kiselina sa stimulišućim dejstvom faktora rasta (PRP). Ova revolucionarna metoda ima smanjeni rizik od neželjenih reakcija, jer je proizvod autolognog porekla.

  Koliko traje procedura i kako se izvodi?

  Procedura traje oko 45 minuta. Podrazumeva vađenje krvi, odvajanje krvnih komponenata i centrifugiranje, mešanje hijaluronske kiseline i PRP-a i ubrizgavanje Cellular Matrixa tankom iglom, u željenu regiju. Neposredan efekat u vidu hidratacije i povećanog volumena vidljiv je odmah nakon prvog tretmana. Postepeno oslobađanje faktora rasta dovešće do još vidljivijih rezultata dve nedelje nakon tretmana. U poslednjih par godina ovaj tretman je dostigao veliku popularnost.

  Kombinacija hijeluronske kiseline i faktora rasta

  Kome se
  CELLULAR MATRIX
  preporučuje?

  Svima koji žele da zadrže dobar tonus kože, svež izgled i dobru boju tena, da odlože pojavu bora, da otklone umoran i beživotan izgled kože.

  Da li postoji oporavak nakon ovog tretmana?

  Kod nekih pacijenata se može pojaviti blago crvenilo na koži, ali u najvećem procentu, pacijenti se nakon tretmana vraćaju svakodnevnim aktivnostima. Preporučuje se da se taj dan nakon tetmana ništa ne stavlja na lice (kozmetički preparati ili šminka).

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA