ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  DERMA FIX

  Microneedling

  Šta je tretman i kako deluje?

  Procedura “DERMA FIX” aparatom podstiče regeneraciju kože, koristeći različitu kombinaciju koktela za izuzetno poboljšanje kvaliteta kože. Kombinujući različite koktele na bazi peptida, vitamina, hijaluronske kiseline itd. stimulišemo dublje slojeve kože. Tretmani su jedna vrsta mezoterapije, a pomažu pri rešavanju različitih problema sa kojima se koža susreće : proširene pore, opuštena koža lica i vrata, ožiljci od akni, fine bore po licu, pad tonusa lica, lice koje je izgubilo sjaj … Tretmani pored toga što rešavaju problematike, utiču i na proizvodnju kolagena i elastina, a čine da koža nakon tretmana deluje zaglađeno, blistavo i odmorno.

  Kako se
  tretman
  izvodi?

  Aparat “DERMA FIX” – uređaj za terapiju miko iglicama. Nakon čišćenja lica, pristupa se tretmanu koji podrazumeva ubode mikroiglicama (1000/1600 uboda u minuti). Iglice prave mikropovrede na licu i prodigy u dublje slojeve kože. Samim tim kokteli prodiru u dublje slojeve kože i mnogo brže počinju da deluju i da stimulišu proizvodnju kolagena i elastina. Preporučeno je da se odradi 3 do 5 tretmana u razmacima od mesec dana za potpuni efekat.

  Kome se tretman preporučuje?

  Tretman se preporučuje svima onima koji žele da reše određenu problematiku na koži (proširene pore, bore na licu, ožiljke od kani, pigmentacija ili hiperpigmentacija itd.) ili jednostavno da neguju svoju kožu tj. da poboljšaju opšti kvalitet kože.

  Koliko traje oporavak?

  Nakon tretmana, može da se pojavi crvenilo koje se povlači u periodu od jednog do četiri dana (u zavisnosti od osetljivosti nešije kože).

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA