ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  KOREKCIJA ASIMETRIJE GRUDI

  Šta je tretman i kako deluje?

  Manja asimetrija grudi je potpuno normalna, i ne zahteva nikakvu
  intervenciju, međutim postoje situacije u kojima usled nekog oboljenja ili trauma dolazi do značajne asimetrije grudi koja se hirurškim putem može ispraviti. Ovo je korektivna procedura koja ispravlja razlike između grudi, čak i kada je razlika vrlo primetna.

  Kako se izvodi ova operacija?

  U razgovoru sa pacijentom hirurg donosi odluku koja uključuje: povećanje manje dojke (augmentaciju), smanjenje veće dojke (redukcija), povećavanje ili smanjivanje obe dojke ili podizanje opuštenih grudi u željeni položaj (mastopeksija). Grudi mogu biti uvećane upotrebom implantata ili popunjavanjem mašću. Najčešće se u toku same operacije kombinuje nekoliko različitih tehnika kako bi se na kraju postigao simetričan rezultat.

  Kome se tretman preporučuje?

  Procedura je namenjena ženama čije grudi su prirodno asimetrične ili kao dodatni korektivni zahvat ranijih neuspelih intervencija.

  Koliko traje oporavak?

  Oporavak zavisi od vrste intervencije koju smo koristili za korekciju, i traje u proseku od 2 nedelje do mesec dana. Komplikacije : Infekcija, serom, kapsularna kontrakrura, asimetrija, nekroza.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA