ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  LIFTING BUTINA

  Šta je tretman i kako deluje?

  Ako želite konturisan oblik butina sa trajnim rezultatima, lifting
  butina je operativni postupak gde se uklanja višak kože. Pacijenti koji se podvrgnu barijatrijskoj hirurgiji, veoma često dođu u situaciju da im ostaje višak kože na određenim delovima tela. Dosta ređe, taj višak nastane usled procesa starenja ili genetske predispozicije. U svakom slučaju, ovaj problem se može rešiti jedino hirurškim putem.

  Kako se izvodi zatezanje butina?

  U uslovima opšte anestezije, pacijentu se uklanja višak kože na butinama, postavljajući rez uzdužno (od kolena do prepone) ili u nekim slučajevima horizontalno, sakriveno u samoj preponskoj jami. Nakon operacije pacijentu se stavljaju drenovi i specijalan medicinski steznik koji pacijent nosi prvih mesec dana.

  VRATITE MLADALAČKI IZGLED VAŠIM NOGAMA

  Kome je tretman namenjen?

  Lifting butina je hirurška tehnika koja daje odlične rezultate kod žena koje su izgubile značajnu težinu u kraćem vremenskom roku, a sa ciljem oblikovanja i podmlađivanja nogu. Može se uspešno kombinovati sa liposukcijom.

  Koliko traje oporavak nakon operacije? Koje su komplikacije?

  Nakon zahvata prisutan je otok, bol i hematom. Pacijent se zadrzava u bolnici minimum 24h radi praćenja. Sa smanjenjem otoka rezultati intervencije postaju vidljivi. Konci se skidaju 10 dana od operacije, a nakon šest meseci ožiljci postaju neupadljivi i bledi. Komplikacije: Infekcija, nekroza, keloidni ožiljak.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA