ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  LIPOSUKCIJA PODBRATKA

  Šta je tretman i kako deluje?

  Oslobodite se podbratka savremenim i bezbednim metodama liposukcije i liposkulpture.Linija brade i vilice je važna za utisak koje lice ostavlja. Nastanak podbratka se vezuje sa genetikom, a može biti posledica gojaznosti ili starosne dobi. Podbradak nije uvek uslovljen prekomernom težinom, već se javlja i kod osoba koje uopšte nisu sklone gojenju.

  Šta je najbitnije da pacijent zna nakon operacije?

  Liposukcija se radi u lokalnoj anesteziji, bezbolna je i ceo postupak traje oko 1h, a pacijent ima nekoliko milimetarskih ožiljaka od kanile za liposukciju. Odmah nakon intervencije pacijentu se stavlja poseban medicinski steznik ispod vrata, koji ima najveću ulogu u oporavku kao i rezultatu nakon operacije. Pacijentu se savetuje da prvih 2-4 nedelje steznik nosi non stop, jer steznik služi sa se koža učvrsti (zalepi) za tkivo.

  Ko je kandidat za ovu proceduru?

  Mnogo ljudi danas ima problem sa izraženim podbratkom, međutim nisu svi pacijenti kandidati za ovu operaciju. Ukoliko pacijent ima višak nagomilane masti, ona se ovom tehnikom može ukoloniti, i tada se postiže najbolji rezultat. Ukoliko pacijent ima opuštenu kožu, takav pacijent nije kandidat za ovu intervenciju i njemu se predlaže neka od lifting procedura.

  Koliko traje oporavak?

  Celokupni akcenat kod oporavka nakon ove intervencije se stavlja na nošenje steznika, obzirom na to da osim manjih podliva, pacijenti nemaju nikakvih tegoba ili bolova.
  Komplikacije : Infekcija, asimertija…

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA