ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  MOMMY MAKEOVER

  Šta je tretman i kako deluje?

  Mommy makeover ima cilj da ženama posle porođaja vrati figuru koju su imale pre porođaja. U sklopu ove intervencije radi se niz hirurških procedura kao što su liposukcija, podizanje grudi i zatezanje stomaka. U zavisnosti od procene hirurga, nekada se sve ove procedure mogu uraditi u jednom aktu, dok se najčešće radi iz etapa. Ovaj paket usluga može biti prilagođen u zavisnosti od individualnih želja pacijenata.

  Kako se
  tretman
  izvodi?

  Imajući u vidu da je u pitanju paket usluga, nekada nije moguće obaviti sve procedure u jednom činu. Procedure se u tom slučaju dele na nekoliko različitih sesija.

  VRATITE FIGURU NAKON POROĐAJA

  Kada se ova operacija preporučuje?

  Svakoj ženi nakon porođaja treba određeni period da se telo oporavi i na neki način vrati u normalu. Zbog toga se smatra da ne treba žuriti kad je operacija u pitanju. Ovim paketom usluga u potpunosti se vraća figura pre trudnoće.

  Koliko traje oporavak nakon operacije? Koje su komplikacije?

  Obzirom da ovde pričamo o kombinaciji više različitih procedura,
  ovakve operacije su dosta zahtevne i duže traju. Pacijenti se u bolnici zadržavaju nekoliko dana, nakon čega redovno dolaze na previjanja. Konci se vade 14 dana od operacije, a oporavak traje mesec dana. Komplikacije : Infekcija, hematom, nekroza, keloidni ožiljak, asimetrija.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA