ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  MEZO NITI

  Šta je tretman i kako deluje?

  Nehirurški fejslifting je idealan za opuštenu kožu lica, vrata, dekoltea ali i ostalih delova tela. Najnovija generacija 3D mezonita je potpuno hipoalergijska i izgrađena od prirodnog materijala, od kojih se proizvode hirurški konci, pa se niti lako resorbuju u tkivu i stimulišu stvaranje kolagena. Po obliku mezoniti mogu biti: spiralne, glatke, kratke, duge, deblje i tanje.

  Oko ovih niti vremenom se formira potpuno nov kolagen, a u toku naredna 2 meseca, kolagen i dalje ostaje i pravi novu, prirodnu nit. Efekat liftinga vidljiv je posle dva do tri meseca, zavisno od broja niti kao i jačine kolageneze u organizmu.

  Kako se
  tretman MEZO NITI
  izvodi?

  Tretman je gotovo bezbolan. Regiju koju hoćemo da tretiramo, prethodno dezinfikujemo, a potom se nanese i lokalna anestezija u vidu kreme. Iglice kojima se plasiraju mezoniti su sterilne i tanke poput iglica za mezoterapiju. Postupak ne traje dugo, pola sata u proseku. U proseku se za jedan tretman primenjuje 20-50 mezoniti. Veći broj niti utiče na snažniju stimulaciju kolagena i učvršćivanje kože u celini. Određene zone se tretiraju većim brojem mezoniti u definisanim pravcima kako bi se opušteni delovi kože ojačali i posebno učvrstili. Resorbcija mezoniti traje oko 6 meseci a toliko traje i stimulacija kolagena. Efekat liftinga traje duže ali je poželjno ponavljanje u zavisnosti od stanja kože.

  LIFTING LICA BEZ OPERACIJE

  Kome se
  tretman
  preporučuje?

  Tretman se preporučuje za osobe kojima je potrebno podmlađivanje, za postizanje prirodnog, podmlađenog, odmornog i svežeg izgleda.

  Koliko traje oporavak nakon MEZO NITI?

  Nakon tretmana pacijent se vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Moguće su prolazne manje modrice nakon tretmana.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA