ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  POPUNJAVANJE GRUDI SPOSTVENOM MAŠĆU

  Šta je tretman i kako deluje?

  U poslednjih par godina, transfer masti je postao neverovatno popularno rešenje za povećanje volumena određenih regija. Kako i ne bi, kad se smatra da je rezultat nakon ubrizgavanja masti lep i prirodan, a procenat komplikacija sveden na minimum. Samim tim, procedura povećanja grudi sopstvenom mašću je postala izuzetno popularna.

  Kako se izvodi operacija?

  U uslovima opšte anestezije, pacijentu se radi liposukcija dogovorenih regija. Kada se uzme dovoljna količina masti, ta mast se posebnom tehnikom prečišćava i veoma tankim kanilama ubrizgava u potkožni deo grudi. Ožiljci koji ostaju od kanila su svega par milimetara dugački i jedva vidljivi.

  Najlepši i najprirodniji izgled grudi

  Kod kojih pacijenata se može uraditi ova operacija?

  Da bi pacijent bio dobar kandidat za transfer masti, potrebno je prvenstveno da ima dovoljnu količinu masnih naslaga. Ukoliko je želja pacijenata da oblikuju svoje telo i povećaju grudi, ovaj tretman je idealno rešenje za njih. S druge strane, pacijentkinje kod kojih ugradnja implantata nije opcija za povećanje grudi, takođe mogu uvećati grudi ovom metodom.

  Koliko traje oporavak nakon operacije? Koje su komplikacije?

  Kod ove intervencije, oporavak se uvek odnosi na liposukciju. Pacijent nakon intervencije dobija steznike za telo i grudi, koje nosi prvih 2 nedelje nonstop, a nakon toga minimum 12h dnevno. Već nakon nekoliko dana pacijent može da se vrati uobičajenim dnevnim aktivnostima. Modrice nakon likosukcije nestaju za 2-3 nedelje. Limfatična drenaža veoma pomaže u oporavku nakon liposukcije da što pre spadne otok i povuku se podlivi. Komplikacije : Infekcija, masna embolija …

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA