ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  SKINBOOSTER

  Dubinska hidratacija lica

  Šta je tretman skinbooster i kako deluje?

  Kada Vam koža izgleda umorno i isušeno, bezbojno i grubo, kada deluje kao da je izgubila svežinu i blistavost, skin booster terapija je pravo rešenje za Vas. Ona deluje na dublje strukture kože i obezbeđuje joj neophodne minerale, vitamine i hijaluronsku kiselinu i na taj način je hidrira, hrani, čini čvršćom, elastičnijom i vitalnijom. Za razliku od hijaluronskih filera, ova metoda ne stvara efekat volumena, već utiče na obnavljanje strukture kože i njenu regeneraciju. Efekat skin booster procedure se vidi kroz nekoliko dana, a kako vreme prolazi on je izraženiji. Rezultat terapije je jedra, podmlađena i sveža koža.

  Kako se izvodi tretman dubinske hidratacije lica?

  Koža se očisti, a pomoću finih tankih iglica se aplikuje preparat. Procedura u proseku traje oko 30 minuta. Može se kombinovati sa drugim procedurama za podmlađivanje u zavisnosti od stanja i potreba kože.

  Dubinska hidratacija

  Kome se skinbooster
  tretman
  preporučuje?

  Ovaj tretman je idealan izbor za one koji žele da uklone prve znakove starenja kože i preveniraju pojavu budućih. Skin booster metoda pozitivno utiče na kožu koja pokazuje znake starenja i umora. S obzirom na to da već posle 25. godine, a naročito posle 30. počinje da se smanjuje proizvodnja hijalurona i lučenje kolagena i elastina u koži, pojavljuju se prve bore, koža se tanji i vezivna tkiva postaju slabija, potrebno ju je dodatno negovati i nahraniti.

  Koliko traje oporavak nakon dubinske hidratacije lica?

  Nakon dubinske hidratacije lica nema potrebe za dugim oporavkom, već pacijent nastavlja sa svakodnevnim aktivnostima. Oko nedelju dana posle procedure potrebno je izbegavati izlaganje sunčevim zracima, solarijumu i sauni.

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA