ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  SUŽAVANJE BAZE NOSA

  Šta je tretman i kako deluje?

  Nos predstavlja centralnu karakteristiku vašeg lica, i zato je normalno da želite da ga preoblikujete ili smanjite kako biste poboljšali estetsku ravnotežu lica. Sužavanje baze nosa obično se primenjuje kod osoba koje žele da suze nos koji ima proširen izgleda ili kada nozdrve izgledaju previše otvoreno.

  Kako se izvodi sužavanje nosa?

  Ukoliko pacijent želi da ima uži most nosa (koštani deo nosa), hirurg mora u toku operacije da slomi nos i rekonstruiše kost. Ova procedura se naziva Osteotomija, i predstavlja sastavni deo operacije. Kada kost zaraste, dobija novi i suženiji oblik. Ako želite da vam nozdrve izgledaju uže, hirurg će ukloniti deo tkiva nozdrva malim rezovima koji ne bi trebali biti vidljivi nakon operacije. U većini slučajeva radi se u opštoj anesteziji, dok se neke manje korekcije nozdrva mogu raditi i u lokalnoj anesteziji.

  ELEGANTAN NOS

  Koliko traje oporavak nakon sužavanja nosa? Koje su komplikacije?

  Nakon operacije, pacijent se zadržava u bolnici 24h. Otok i podlivi su uvek prisutni, i sasvim su normalna pojava nakon operacije. Pacijentu se savetuje da prvih nekoliko dana spava na podignutom uzglavlju, ne savija glavu na dole, i prvih par nedelja nakon skidanje gipsane udlage savetuje se da ne stavlja naočare. Sam oporavak traje oko mesec dana, a konačan izgled pacijent može očekivati nakon 3-6 meseci. Ukoliko je rađena mala korkcija nozdrva, oporavak traje svega par dana dok se konci ne skinu. Komplikacije : Infekcija, nemogućnost disanja nakon operacije, asimetrija, perforacija septuma

  LICE & VRAT

  TELO

  NEHIRURŠKE
  PROCEDURE

  GRUDI

  MUŠKA
  ESTETIKA

  RINOPLASTIKA