MUŠKA ESTETIKA

Estetske procedure posebno dizajnirane za muškarce

“DANIV” tim ima zadovoljstvo da predstavi posebno osmišljen program estetskih usluga namenjenih muškom polu. Pored već dobro poznatih procedura namenjenih za postizanje željenog izgleda, posebnu pažnju posvećujemo i zonama od interesa za muške klijente i tehnikama koje su prilagođene upravo muškom telu. Naš tim stručnjaka uvek je dostupan za konsultacije o procedurama koje smo razvili posebno za muškarce.

TRANSPLATACIJA-KOSE

Transplantacija kose

Gubitak kose kod muškaraca najčešće je uzrokovan uobičajenom ćelavošću (poznato i kao androgena alopecija), ali može nastati i usled opekotina, operacija ili trauma, stresa i nekih autoimunih bolesti. Transplantacija kose je hirurška metoda koja omogućava premeštanje folikula kose sa donorske regije (potiljka, gde su folikuli neosetljivi na delovanje androginih hormona) u deo gde je došlo do gubitka kose (ili je kosa proređena).

Ginekomastija

Ginekomastija je poremećaj koji kod muškaraca dovodi do uvećavanja grudi. Mnogi muškarci pate od ovog poremećaja, koji je u današnje vreme vrlo lako rešiv hirurškim putem.

GINEKOMASTIJA-UZ-VADJENJE-ZLEZDE

Ginekomastija
uz vađenje
žlezde

Ginekomastija uz vađenje žlezde je složeniji oblik tretmana ginekomastije koji obuhvata i hirurško uklanjanje žlezde koja daje utisak neželjenog uvećanja grudi kod muškarca.

Ukoliko ste zainteresovani za neke manje invazivne procedure (antiaging) pogledajte našu ponudu nehirurških procedura

Body Contouring

Body contouring za muškarce omogućava uklanjanje upornih masnih naslaga iz područja stomaka i donjih leđa i njihovo prebacivanje u predeo grudi. Body Contouring predstavlja kombinaciju liposukcije, tummy tuck in, i drugih opcija. Operaciju prati i uklanjanje viška kože po potrebi.

BODY-CONTOURING
SIX-PACKS

Six Packs

Six packs još poznat i kao Abdominal etching, tj. „pravljenje zareza“, je oblik liposukcije koja ciljano naglašava abdominalne poprečne linije, i kreira skulpturalan izgled torzoa kod muškaraca koji vežbanjem i dijetom ne uspevaju da postignu zadovoljavajuće rezultate u ovoj zoni.

Liposukcija

Uklanjanje naslaga sa stomaka i masnoće sa donjih leđa posebno prilagođeno muškim pacijentima i estetskim očekivanjima muškarca.

Povećanje penisa
(LIGAMENTOLIZA)

Povećanje penisa je jedan od najtraženijih hirurških intervencija kod muškaraca. Ova intervencija podrazumeva da se istovremeno povećava dužina polnog organa, kao i njegova debljina. Jedino se hirurškim putem može dobiti uspešan i trajan željeni rezultat.