ZAKAŽI KONSULTACIJE
ZAKAŽI KONSULTACIJE

  Daniv je prilagođen Vama i Vašem vremenu. Zakažite konsultacije.

  TOP PROCEDURE

  ORERACIJA NOSA

  Šta je tretman i kako deluje?

  Osim u potrazi za skladom i najboljom „verzijom“ sebe, operacija nosa može da pomogne i u ispravljanju urođenih devijacija. Cilj zahvata je korektivna promena veličine i/ili oblika nosa. Rinoplastika je jedna od najkomplikovanijih operacija u plastičnoj hirurgiji zbog složene anatomije nosa. Operativnim putem mogu se tretirati funkcionalni i/ili estetski problemi kao što su: poremećaja disanja, devijacije nosne pregrade, izražen greben nosa, predugačak ili preširok nos, asimetričan ili povijen vrh nosa, sedlasti nos …

  Kome se tretman preporučuje?

  Rinoplastika je tretman koji se nakon konsultacija sa plastičnim hirurgom obavlja u svrhu estetskog korigovanja ili kao kombinacija funkcionalnog i estetskog zahvata. Bilo da želite da učinite svoj profil skladnim ili da se oslobodite devijacije – rinoplastika može biti rešenje.

  MOMMY MAKEOVER

  Šta je tretman i kako deluje?

  Ovo je paket usluga namenjen kao podrška ženama koje nakon porođaja pokušavaju da povrate savršenu formu. Usluge koje ulaze u paket moguće je prilagoditi zavisno od individualnih ciljeva i želja pacijenta. Uz liposukciju kojom se rešava problem masnih naslaga nastalih tokom trudnoće, sprovodi se i njihovo prebacivanje u zone tela koje su izgubile volumen (body contouring) . Trbušni zid se tehnikama zatezanja i odstranjivanja viška kože dovodi u ranije stanje. Grudi se takođe mogu vratiti u stanje pre trudnoće, procedurom podizanja.

  Kome se tretman preporučuje?

  Tretman je namenjen majkama koje nakon porođaja žele da povrate svoj raniji izgled.

  BODY CONTOURING - OBLIKOVANJE TELA

  Šta je tretman i kako deluje?

  Body contouring, poznat još i kao Body Sculpting, je grupa zahvata koji se izvode u cilju zatezanje tela i uklanjanja viška masnih naslaga, uz prebacivanje masnog tkiva sa neželjenih na željena mesta. Konturiranje tela ciljano oblikuje telo dajući ženama uži struk, šire bokove, obikovane butine, a muškarcima skladan torzo. Najčešće se kod žena kombinuje sa podizanjem grudi. Body Contouring predstavlja kombinaciju liposukcije, tummy tuck in, i drugih tehnika.

  Kome se tretman preporučuje?

  Tretman je namenjen osobama koje žele da podare svom telu konturisan izgled i naglase zone tela kojima je dat nov, idealan oblik. Takođe ljudima koji pokušavaju da se oslobode masnih naslaga na ciljanim delovima tela.

  LIPOSUKCIJA

  Šta je tretman i kako deluje?

  Želite da se oslobodite suvišnih masnih naslaga na tačno određenim mestima na telu i oblikujete svoje telo iz snova- liposukcija može biti pravo rešenje za vas. Kada je u pitanju fino oblikovanje tela tretiranjem odabranih zona, liposukcija predstavlja tehniku koja daje izuzetne rezultate.

  Kome se tretman preporučuje?

  Tretman liposukcijom može se primenjivati kod oba pola i predstavlja proverenu tehniku za uklanjanje upornih masnih naslaga iz ciljanih zona. Posebno je efikasan kod osoba koje već imaju zdravu dijetu i fizičke aktivnosti ali nikako ne mogu da se oslobode naslaga na određenim mestima.

  HIJALURONSKI FILERI

  Zašto su fileri danas toliko popularni?

  Hijaluronska kiselina koja se prirodno nalazi u našoj koži je sastavni deo filera. Do 35-te godine života, čovek izgubi oko 25% hijaluronske kiseline u koži, što dovodi do toga da koža gubi elastičnost, postaje suva i tanka, i stvaraju se bore.

  Da li se fileri mogu koristiti kao prevencija od starenja?

  Hijaluronski fileri ne samo da nadoknađuju gubitak hijaluronske kiseline tokom vremena, već su i prirodan način za uklanjanje bora. HA fileri vraćaju koži mladolikost i jedrinu, a samim tim usporavaju proces starenja kože.

  Kome se tretman preporučuje?

  Svakome ko želi da konturira lice ili povrati jedrinu, sjaj i punoću. Hijaluronski fileri mogu se primenjivati već sa pojavom prvih bora i često predstavljaju prvi izbor kada je u pitanju estetski tretman mlađe kože. Ovo ne znači da hijaluronski fileri nisu delotvorni kod osoba u poznijim godinama. Naprotiv, fleksibilnost i širina primene čini ih idealnim primarnim ili dopunskim tretmanom u holističkom pristupu lepoti

  hijaluronski fileri